06.04. na Jarunu Memorijal Mladena Čižića

Drugo kolo duatlon lige ćemo posvetiti sjećanju na našeg člana i prijatelja Mladena Čižića koji je preminuo ove zime. Mladen je bio pedagog i sportaš koji je shvaćao vrijednost sporta i kao natjecanja i kao aktivnosti za poboljšanje kvalitete življenja ali i kao načina za stvaranje prijateljstava, premoštavanje kulturnih i socijalnih razlika. Mladen je bio prijatelj svima sa kojima je dijelio aktivni životni stil bez obzira na boju dresa, mjesto gdje su rođeni ili koliko su brzi.

Screenshot 2019-03-26 at 08.20.06

Kako bi se sjetili Mladena i pokazali da nas je naučio da koristimo naš sport kao mjesto na kojem ćemo dijeliti zajedničke uspjehe i ali i naći utjehu kada ne uspijemo u svojim ciljevima TK Jarun poziva sve triatlonce, trkače i bicikliste koji su poznavali Mladena da nam se pridruže na drugom kolu duatlon lige u subotu 06.04. u 8.30 sati na Jarunu.

Osim sprint i supersprint duatlona, organizirat ćemo i atletsku utrku. Nakon utrke poslužit ćemo posebno spremljenu okrijepu sa nadaleko poznatim slasticama iz kuhinja članova TK Jarun. Također pripremamo i komemorativne majce koje ćemo prodavati po promotivnim cijenama. Dobrovoljne priloge za okrijepu i prihod od prodaje majci ćemo donirati kao pomoć Mladenovoj obitelji.

IMG_9661

Vidimo se na Jarunu!

 

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Nekategorizirano. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.