Forza naši! I tričarije 

Imamo nekoliko prijatelja lige koji sutra imaju važne trke – Deja je u Hamburgu, Matthias je u Zurichu a Andrej je u Boltonu. Puno sreće svima, nadam se da ćete ostvariti svoje ciljeve i imati interesantne priče za kad se vratite. 

Na ovo mjesto ako vam još nije dosadilo umetnite svoju šalu o tome da ne napravite krug više na biciklu i da se upoznate sa ulaskom u cilj.

Tričarije

Očito da vecina mojih predviđanja i nije baš bila točna. Mislio sam da je Froome nervozan jer sumnja u svoju formu. Mozda i je sumnjao ali nije imao razloga-mislim da je i na Mont Ventoux i na kronometru pokazao da je u ova dva tjedna najači. Ovo ne znači da je tour gotov, samo da Froome ima najviše šansi da ga osvoji.

Ostali

Quintana je najviše podbacio. Očekivao sam da ce na brdima napadati i napraviti nered. Nad očekivanjima su Yates iz Orice i Mollema. Pogotovo Yates koji je mladi vozač i ime koje cemo sigurno jos cesto spominjati.

Što dalje?

Svi spominju brutalan zadnji tjedan. Froome ima najveće sanse ne samo zbog vremenske prednosti nego i jer postoji mogucnost da drugi pocni čuvati poziciju na postolju umjesto da napadaju njega. No s druge strane ima dosta vozača u unutar tri minute, Mollema, Quintana, Yates, Porte, Van Garderen – dovoljan je trenutak slabosti i ako namirišu slabost žute majice napast će kao bjesni cucki.

Moje predviđanje- Yates će izgubiti koju poziciju jer je mlad i imat ce jedan los dan u trecem tjednu. Froome ce osvojiti Tour ali mislim da vremenske razlike nece biti velike. Ostatak podijuma ce biti Quintana i Mollema.

Oglasi
Ovaj unos je objavljen u Nekategorizirano. Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.